torsdag, oktober 11, 2007

För evigheter sedan (oj, det är ända sen mars) blev jag utmanad av Anna. Nedanstående är vad jag då skrev men av någon anledning blev posten aldrig publicerad. Förmodligen jävlades väl Blogger med mig och jag blev helt lack. Inte första gången det händer! Men med anledning av att Gita också taggat mig drog jag mig till minnes den icke slutförda uppgiften och eftersom jag är av god uppfostran får jag ta "uppdragen" i tur och ordning.


"Så var det dags igen (tack Anna) med sex konstiga saker om mig själv.

Hade det nu varit så att jag fortfarande varit inne på smär
ttemat (hänvisar till inlägg 070314) kunde jag lagt till punkt nummer sju. Hur smärtsamt är det att få en gaffel i handen? På en skala mellan ett och tio blir det en fyra. Mest besvärande är det faktiskt när jag stickar eftersom stickan i högra handen hamnar precis på såret. Ja, det sitter på utsidan av handen men nej, jag kan inte förklara hur det gick till. Jag var både nykter och vid mina sinnens fulla bruk. Tyvärr!

1. När jag äter mackor börjar jag oftast äta av kanterna först för att sedan äta mig in mot pålägget . Har jag även gurka eller tomat på äter jag tills jag kommit till den sista grönsaksskivan och sen stoppar jag hela den runda smörgåsbiten i munnen.


2. När jag äter middag vill jag gärna få med lite av allting för en optimal smakupplevelse.

3. När jag äter pizza brukar jag skära ut en bit i mitten, där alla fyllningar finns med, som jag sparar till sist. Jakten på den optimala smakupplevelsen här också!


4. Ibland när det inte finns något "gott" hemma låter jag hellre bli att äta, jag vet att det är precis lika dumt som det låter. Men detta har jag aldrig berättat för Mannen för han försöker lära barnen att man måste äta fast det inte är ens favoritmat.

5. Som vuxen har jag lärt mig att äta både matjésill och oliver. Dock inte tillsammans.

6. Jag har alltid tyckt att nyponsoppa ser så himla gott ut men fast jag försökt lära mig tycka om det lyckas det inte. Det känns som det "kryllar sig" i hårfästet i nacken när jag känner smaken."


I morgon återkommer jag till Gitas "tag". Då gäller det sju sanningar... det
börjar bli lite besvärligt det här eftersom de andra punkterna också är alldeles jättesanna...


Om du är intresserad av att veta av vilken anledning jag tycker mig förtjäna ovanstående knappar så skriv gärna en liten kommentar.

2 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Klart jag är intresserad av hur du förtjänar dina märken, tänkte gå in och se om där är några märken jag förtjänar.
Ha en go helg på dej, Eva.

Anna sa...

Vad konstigt ... vi är inte bara födda på samma dag, utan vi gör på samma sätt när vi äter middag oxå ... Jag har jämt blivit retad för att jag måste ha med lite av varje i varje tugga hi, hi ... kjamen ... Anna!!