måndag, augusti 11, 2008Om någon undrar varför här är så tyst beror det på att jag... jobbar!!!

Tre månaders praktik och bara några timmar om dagen men ändå och bäst av allt på mina villkor ihop med underbara, gulliga kollegor! *suckar förnöjt*

Stickar fortfarande fast inte lika mycket som tidigare - för nu har jag annat att göra också. Förresten, sa jag att jag jobbar....?

Blir hemskt trött trots de få timmarna men idag har jag klarat mig från att sova middag och det känns som ett litet steg i rätt riktning. Att saker och ting hemma (läs: städningen) sköts lite på undantag får vi stå ut med en tid framöver. Det är ju också en väldigt bra träning i att inte vara för pedantisk med vissa saker. *använder våld för att tysta rösten som hånskra
ttar*

Mätta magar och rena kläder prioriteras. Det får vara bra nog nu när jag... jobbar... och Sonen är på diet för att förhoppningsvis bli av med allergierna och maten till honom tar ganska mycket kraft i anspråk. Han är tapper, min Son, otroligt tapper. Förutom alla saker som han inte tål ska han heller inte äta mjöl och socker. Och endast sparsamt av stärkelserika livsmedel.
Kampen går oförtrutet vidare och nu är det sängdags!Bild på en av hortensiorna i trädgården kan man ta när man inte - jobbar!Just a few lines to keep you posted.

It's quiet around here because I am... working! Only a few hours a day but still. I'm almost tired all the time but it's worth it and I figure it will pass at some point. Best of all - lovely, caring colleagues!

Still knitting but not as much as I used to, you know, now I'm working.... *pleased sigh*.8 kommentarer:

Boel sa...

Grattis!! Det låter som något du längtat efter och som att du kommit till ett bra ställe och det är dig väl unt. Hoppas att det fortsätter så.

Det går att lära sig att blunda för dammråttor även om det är svårt. Håller tummen för sonen.

Kram
Boel

Anonym sa...

Jättetack för att du kommenterar min blog! Jag blir varm och glad av dina ord! TACK! /Sofia (stickospring)

Boel sa...

Tittar in här ibland och hoppas att se att de går bra för dig med jobbet. Hoppas verkligen att det gör det!!

Kram
Boel

Britt-Marie sa...

En jättekram till dig och din son.

Att få komma bort till arbetslivet en stund är rena drömmen när man går hemma så HURRA för att du fått komma ut och jag hoppas verkligen du orkar. Sov middag om du behöver det är helt ok och städningen, fniss skicka rösten till mig för jag är bra på att döva den.

Kram

Ulricha sa...

Hoppas att allt är bra.

Du har fått en utmärkelse på min blogg.

Ha en trevlig helg.

Monica Hansen sa...

Grattis!

Helena sa...

Grattis! Du vann i min bloggtävling!
Du kan väl maila din adress samt om du vill ha en nål som är "antik" behandlad eller silverblank.
Helena
helena.tolleredet@telia.com

stickatochvirkat sa...

Hej, ville bara säga att nu har jag läst din blogg från början till slut och blivit jätteinspirerad- du gör så himla fina saker! Må väl!