onsdag, juni 10, 2009För tillfället går jag i väntans tider!

Nä, det är inte lika dramatiskt som det låter trots att jag sedan länge dragits med baby-sug. Inte "egen-baby"-sug utan mer "Bonusbarnbarn"-sug. Det hade ibland kunnat räcka med en grann-baby bara jag fick dra i mig lite baby-doft. Kan inte begripa varför den speciella doften inte går att köpa på flaska när en ohemult stor mängd andra dofter går att uppbringa. Ännu en av livets många gåtor.

Det jag faktiskt går och suktar efter är en leverans från Adlibris. Har länge gått och väntat på att de skulle få hem "Boken" igen och glädjen var stor när jag såg att den på nytt kommit hem. Ännu gladare var jag efter avslutad beställning, i lagom tid till mors dag, men den glädje jag kände över kommande leverans byttes lika snabbt ut i bedrövelse när jag fick meddelande om att boken var slutsåld. Och slut på förlag. Suck, elände och tandagnisslan.

Men ibland är jag envis på gränsen till dumhet. Ett par veckor senare var jag inne och kollade på Adlibris igen. Då fanns "Boken" på nytt i lager så nu går jag här och väntar och väntar och väntar...

Vilken bok? Den som alla andra redan har!Inga kommentarer: