lördag, november 25, 2006

Utlovad bild med blixt! Vad annat finns att välja på i november månad? Men visst blev de fina?

Promised picture with flash! What else too do in dark november? But they look nice, don't they?

Pannband och löskrage i Garnstudios Alpaca, färg 3800.
Är det någon som uppmärksammat att jag nu bloggat tre dagar i rad? Fantastiskt!

Head band and neck warmer in Garnstudios Alpaca, colour 3800.
Has somebody noticed that I now been blogging three days a row? Fantastic!


5 kommentarer:

Maud sa...

Novemberljus är en pest, jag håller med dig! Men pannbandet och polokragen är tjusiga. Visavi tre dagar i rad, grattis. Jag tror jag aldrig har klarat det!

VivaPia sa...

Wow! Tjusigt! Jag är imponerad av både bloggandet och dina alster. Kanske mest av alsterna... De är verkligen jättefina!

Mia sa...

Vad fina de blev! Jag har just avslutat en sån löskrage, fast i Silke alpaca. Jag gjorde den lite större (längre) och kommer inte att virka något, men det var onekligen snyggt med originalidéerna. Snyggare.
Interweave knits brukar vara väldigt struliga i början av en prenumeration. Om det är ditt första nummer, kan jag nog tyvärr lova dig att det dröjer en månad till minst. Så var det för mig och många andra jag mött i cyberstickcommunityn (bra ord va?!)

Åse sa...

Hei, hei og go`formiddag! Nå sitter jeg her og koser meg med en kopp kaffe og titter litt i bloggen din. Jeg er helt imponert, kjempemye fint her. Jeg falt veldig for den løshalsen, skikkelig lekker. Ha en riktig fin tirsdag!!

Anonym sa...

Det gjorde du jättebra! Så kul att höra av dig igen att det kan inte bli för mycket. Jag fick mitt höstnummer av IK först , bara några dagar efter kom vinternumret. Tror att det var förra fredagen. Jag är nyprenumerant och pengarna drogs i slutet av aug!