onsdag, februari 07, 2007

Fick ett extranummer av Interweave Knits vinterupplaga. Vill du vara med i utlottningen så skriv en kommentar och berätta om ditt favorit-vårtecken!

Received a second copy of the winter issue of Interweave Knits.
Do you want to participate in the lottery please comment and tell me about your favourite sign of spring!

Några dagar efter min bloggs ettårsdag hade den haft över 10.000 besökare. Wow, ännu en anledning till garninköp. Har jag tur eller?

A few days past my blog's one year anniversary it had had over 10.000 visitors. Wow, a new reason for purchasing yarn. Ain't I lucky?

8 kommentarer:

PetraO sa...

Hej Annelie!

Jag såg just att du varit inne och lämnat kommentar i min nya blogg!!! Tack, vad roligt, och på så sätt hittade jag ju nu din blogg. Hur gör jag för att skaffa en räknare till bloggen?

mvh Petra

Anna sa...

Ja du även jag var nöjd & glad efter en trevlig promenad med en lika trevlig pratstund igår ... kjamiz Anna!!

Gita sa...

Jag har nog gjort en hel del av de 10 000 besöken. Jag gillar din blogg, det är väl inget konstigt med det. Satsa på 20 000!

Marie sa...

Den tidningen verkar oberäknelig. Själv beställde jag en prenumeration för evigheter sedan men har ännu inte sett den. Däremot fick jag ett erbjudande om att förnya/förlänga!?
Goda vänner till mig bjuder alltid in till fest med god mat o fyrverkerier när ljuset vänder och dagarna blir längre, alltså vintersolståndet redan i december. Kanske inte precis ett vårtecken men en mycket bra anlening till kalas!
Fina saker du har gjort!

Maggan sa...

Grattis till så många besök!! Fast jag är inte förvånad eftersom jag gillar din blogg så är det väl fler som gör det oxå ;)
Ja du, Interweave blir man inte klok på, fast när det väl börjat rulla på funkar det bra. Åtminstone för mej.

Elisabeth sa...

Ett litet vårtecken visade sej nyss i mitt kök, solen skiner på SKITIGA FÖNSTER!

Men favoritvårtecknet alla kategorier måste ju ändå vara nöär man kan sitta utomhus och sticka igen! Må vara att man måste vara påbylsad och ha filtar, men så gott det ska bli!

Hälsningar från en som funderar vad som ska bli stickat av Foscos förstapris

Ida sa...

Mitt favoritvårtecken är helt klart när solen lyser så att asfalten blir torr, samtidigt som det liggen små snöhögar kvar som sakta smälter och rinner bort.

Jenny sa...

Men oj, en sån frestande tävling är anledning nog att komma ut ur garderoben och våga sig på en kommentar! Bästa vårtecknet är helt klart när sopmaskinerna kommer och sopar bort allt grus från gatorna.