onsdag, januari 30, 2008

*Tadam tadam tadam*

Det är här ni hör pukor och trumpeter och fyrverkerierna exploderar så det står härliga till!

Fegisen har morskat upp sig och bokat både hotell och tågresor. Nu är det bestämt och betalt och någon återvändo finns inte. Efter de värsta våndorna innan jag gjorde slag i saken kändes det faktiskt förvånansvärt bra. Men det är ju så det är. När man vågat. Och dagen efter kunde jag liksom bara stanna upp och tänka "Wow, jag ska iväg!"


Att sen fjärilarna kommer att bygga bo i min mage ganska lång t
id innan (de börjar väl lite smått redan, känns det som, när jag tänker på resan) är jag helt införstådd med men jag försöker praktisera positivt tänkande och är fullständigt övertygad om att jag kommer att få det hur trevligt som helst.

Har redan anmält mig till Stickas årsmöte och kanske ses vi där. Om jag vågar ge mig till känna. För jag är faktiskt blyg. Ibland. Någon gång. Okej, det händer! För att söka någon form av kontakt med er, kära stickningsintresserade/bloggare, har jag f
underat på om jag ska dra igång någon typ av "jakt" - på mig. Ni vet, där någon ska lägga handen på ens axel och säga typ "Konststycket på Syfestivalen" (jag vet - töntfaktorn är skriande hög) och den som hinner först vinner något. Fast det får kanske bli timmarna innan årsmötet. Ska fundera vidare på det här. Under tiden kan jag väl tillägga att synpunkter är värdefulla! Vilket påminner mig om att jag också vill tacka för all uppmuntran och alla glada tillrop. Ni är hur goa´som helst. Tack, tack, tack!

Stickning då? "Juno" växer vidare. Med de begränsade ljusförhållandena är sättet att presentera "Juno" på ganska begränsat och att bara visa upp ett stycke stickat som blivit lite längre är inte så roligt. Därför får det vänta. Istället visar jag mobilbilder av lite sämre kvalitet på Svärpojkvännens mössa och halsduk. Detaljer finns att hitta på "Flickr" som vanligt.

Daughter's Boyfriend's hat and scarf. Details at my "Flickr".

Februarisockorna i Sockklubben hoppar jag över. De har jag redan stickat en gång. De blev jättefina men var inte så roliga att sticka. ´(Fast jag gillar mönstret så mycket att jag använt det till två mössor. Den ena finns här, den andra är "obildad" än så länge.) Är däremot väldigt sugen på ett nytt par strumpor men jag försöker behärska mig med tanke på de andra tio paren som komma skall och så får jag träla vidare med "Juno" så länge. Den vill jag bli klar med så fort som möjligt så att jag kan återgå till "Durrow" och kanske även börja på något annat jag kikat på.


Socks with false braids (pattern only in swedish),
February sock in the Sock Club, knitted for Eldest Sister last summer.3 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Bra gjort, ha de så roligt de går, handla inte för mycket, lär dej en massa, och njut.
Eva.

LenaL sa...

Ha det jättebra, det kommer säkert att bli hur kul och inspirerande och trevligt som helst! Och lite resfeber hör väl till alla utfärder värda namnet?

Ha det så jättegott i helgen!

Anna sa...

Du kommer att ha fantastiska dagar! Du är modig, bra jobbat!
Så vackra dina "februarisockar" är, så underbart fina i färgen!