tisdag, januari 22, 2008

"När gjorde du senast något roligt för dig själv?", sa Mannen och tycker att jag ska åka till Syfestivalen i Sollentuna. Det kommer jag fortfarande inte ihåg även om jag funderat några timmar. Och vid tanken på att åka ensam till Stockholm och bo där flera nätter... för att uttrycka det milt - pulsen går i topp.

Så hemskt längesen är det ändå inte sedan jag inte kunde åka ensam ens till stora shoppingcentrat i väst. Okej, det är fler år sen men Stockholm är så mycket större och så mycket längre bort och .... .... ....

Samtidigt vet jag att enda sättet att komma förbi den här rädslan är att ta mig igenom den och faktiskt gick jag in på nätet och kollade rum och tågtider och var nästan helt färdig att boka bådadera när det blev lite för svårt att andas.

"Det blir ju så dyrt också", piper den där ynkliga inuti. "Så mycket garn jag skulle kunna köpa". Jo, visst, som om det skulle vara den egentliga anledningen. Och som mannen återigen sa när jag påpekade det, "När gjorde du senast något roligt för dig själv?".
8 kommentarer:

Ilsefin sa...

Jag förstår dina våndor! Jag kan inte ge några råd egentligen, annat än att försöka lita på din egen förmåga att ta rätt beslut.

Men jag vill också säga att det finns mycket trevligt att titta på, på Syfestivalen. Jag är mycket nöjd med mitt besök förra året, och hoppas att jag har möjlighet att åka dit i år också.

Annas garndrömmar sa...

Du verkar ju ha en fantastisk man ;) Klart du ska åka! Ibland kan det vara rättså skönt att bara åka iväg med sig själv och sina egna tankar, och egna önskemål. (för att inte tala om hur härligt det är att komma hem igen sen!) Nåt det blir alltför sällan för min egen del nuförtiden... så jag är till och med lite avundsjuk, får jag väl erkänna, haha! Hoppas du får en härlig resa med mycket garnupplevelser och annat trevligt!

Anonym sa...

Tja.. ibland kan det ta emot även om det är nåt kul man vill göra. Det värsta är att bli besviken på sig själv när man inte orkar. Du kanske inte behöver bestämma dig riktigt ännu?
Annapuh

LenaL sa...

Tänk att föreslås av mannen att åka iväg själv, så där! Så rar han måste vara! Hoppas du kommer till skott och ger dej iväg, det är väl risk att du ångrar dej annars. Och helt säkert skulle du få några fantastiska dagar. Lycka till!

Kram!

eva i halmstad sa...

Så snällt, och så svårt att bestämma sej. Vore skoj gå på Syfestivalen, det verkar vara ett trevligt arrangemang, har letat efter något sådant här hemma, vill ju inte åka så långt, men de verkar inte finnas något. Har varit på Hantverksmässa i Båstad några år men det är inte riktigt de jag söker.
Ha de så gott så länge och fundera lite på de ialla fall,
Eva.

Marianne sa...

Jag tycker att du skall ta mod till dig och åka. Här skall du få ett tips på bostad ett ställe som verkar mysigt och hon som äger det har stickning som en stor hobby. http://www.4rum.se/

Anna sa...

Du kommer att ha det underbart roligt! Åk!

Boel sa...

Heja din KM! Jag tycker du ska försöka våga dig hit till huvudstaden och tygmässan är trevlig speciellt den på våren.
Håller tummen för att du tar dig i väg!