lördag, januari 05, 2008

This is the colour my Monkey's will get, Opal "Syringa", no 1412. Picture is as blurred as my head feels but colour's right.


Det här är färgen mina Monkey's kommer få, Opal "Syren", nr 1412. Bilden är lika suddig som jag känner mig men färgen stämmer.

Nu när jag inte orkar sticka läser jag. Har återuppväckt bekantskapen, det var några år sen sist, men böckerna är klart läsvärda en gång till. Från början var det gott att som omväxling ligga nerbäddad under tjockt duntäcke och läsa och slumra om vartannat
(måste blogga lite för att undvika liggsår) men nu börjar jag tröttna. Särskilt på hostan. Mannen försöker övertala mig att dricka te med honung i men det är ju så äckligt med honung. Blir med det som när jag försöker äta nyponsoppa, det "kryllar" sig i nacken!

Ska sticka en sjal som ska ges bort som present. Har börjat fundera på vilket mönster jag ska välja, känns som om en stola kunde passa. Alla förslag mottages med tacksamhet, stola eller ej.

I'm going to knit a shawl for a birthday girl, well woman is maybe more appropriate to call her. Don't know what pattern to choose but it feels like a stola would fit the recipient best. Thankfull for all suggestions, stola or not. Btw, this is how Daughter's "Flower Basket Shawl" looks like in blocked condition.

Förresten, så här ser Dotterns "Flower Basket Shawl" ut blockad. Hon blev jätteglad när hon förstod att det var till henne och inte till någon annan som jag stickat den.

4 kommentarer:

Agneta sa...

Så vacker den blev

Cina sa...

Jättefin, speciellt färgen! :D

eva i halmstad sa...

den blev jättefin, vad glad man blir när barnen uppskattar de man gör.
Krya på dej,
Eva.

Karin sa...

Sjalen är helt underbar!!!!! (Jag börjar genast gnola Nannes "aaaaavundsjuk jag är så aaaaavundsjuuuuk...";-) Kul att din dotter blev så glad också, det är verkligen roligt när den som får det man stickat blir glad och använder det. Tänkte tipsa om Jeanie (www.knitty.com), jag tycker att den är så fin. Jag ska själv sticka den till en kompis som fyller 50. (Måste verkligen börja med den NU!) Krya på dig och ta det lugnt!!! Kram!