fredag, februari 26, 2010

...


Det får bli officiellt nu, jag ska inte köpa mer garn, om inte någon kommer med en väldigt specifik önskan, som jag faktiskt inte har garn till, då blir det svårt att neka. Känns redan nu lite rubbat och vill definitivt inte sluta så här. Men jag måste erkänna, jag tycker det är så vackert. Njuter verkligen av anblicken och skulle gott kunna sitta och titta en god stund på mina skåp. Det är något med färger, strukturer och dofter som jag inte riktigt kan förklara och förmodligen förstår bara likasinnade vad jag menar.
Nyanskaffade skåpet i huvudsak med gråskala och beige till brunt.
Innehållet i gamla skåpet är däremot mer färgglatt.


Skickade igår mitt paket till Garn- och tebyte 5-vännen. Hoppas att det faller i smaken. Går nu och väntar på att något ska dimpa ner i egna postlådan. Jo, man kan ju tycka att jag inte borde se fram emot det, med tanke på ovanstående, men det gör jag!


7 kommentarer:

Cina sa...

Gu' vad snyggt du har sorterat efter färg! Inspirationen måste flöda med så vackra skåp....

saltflingan sa...

Så vackert du har ordnat det med dina garner, du kommer att ha många härliga stunder framför dig!

Hoppas du får en skön helg!

Ullfull sa...

Åh, vá avundsjuk jag blir!! Såå vill jag ha det!! Riktiga gladskåp.

Monica sa...

Tusen tack för garn och te!!! Jag blev löjligt glad när jag öppnade mitt paket idag, du har träffat mitt i prick :) Och jag förstår precis din känsla med dina garner, det är ren terapi bara att titta och känna på garn!

Marianne sa...

Åhh vilka härliga garnskåp du har, så vill jag också ha det.

Annelie sa...

Tack, tack!

Jag känner mig väldigt priviligierad som kan "samla" garn så som jag gör. Och att kunna förvara hela härligheten så jag kan se alla färgerna ger mig väldigt stor glädje. Enda kruxet är att tiden inte räcker till för allt jag vill sticka men det är ett "problem" jag gärna står ut med.

Ha det gott!

Emmagjord sa...

Vilket härligt garnförråd du har! Vilken inspiration du måste få bara av att stå i närheten av det.