måndag, mars 06, 2006

Vad är det som har hänt?

Skulle fixa till lite mer på "Template"-sidan. Och ingenting är sig likt. Det finns nästan ingenting kvar. Alla mina länkar är borta. Så även de svenska rubrikerna. När jag klickar på "preview" får jag upp en klump html-kod.

2 kommentarer:

Stickbloggen sa...

Har du provat att byta sidmall coh utseende kanske, valt något annat och sedan ändrat ellr ångrat tillbaka? det gjorde jag en gång och råkade ut för samma sak och det var inte kul!

Men klart du ska ha kvar din blogg, hoppas du stannar lite till?

Annelie sa...

Jodå, flera gånger om. Innan idag fick jag inte upp något annat än html-koden hur jag än gjorde. Inte ens texten kom upp. Blev så trött på det att jag loggade ut och stängde av datorn.

Så det är trots allt en framgång att allt jag skrivit och bilderna är tillbaks och att det "bara" är allt i vänsterkolumnen som är borta. Får väl börja så sakteliga att lägga in länkar igen. Bara trist med de länkarna som jag inte varit på så ofta, dit jag bara kommit av en slump. Men det är väl smällar man får ta... kunde varit värre. Hela datorn kunde gett upp.

Jodå, kvar blir jag nog allt. Det är rätt så kul att komma i kontakt med människor som man inte hade en aning om att de fanns. Eller hur?

Tack för tipsen i alla fall. Ha det så gottit!