lördag, april 01, 2006

Första gången någonsin som jag blockat något som jag stickat. I varje fall så här. Många nålar blev det och fingertopparna är en aning ömma men vad gör det när man får titta på sitt egenhändigt färdigställda verk. Och faktiskt gör det stor skillnad så fler gånger blir det.

Never before I've blocked anything that I've knitted. Lots of pins and my fingertips are a bit sore but it doesn't matter looking at my master piece. And it really makes a difference.Storlek 160 x 48 cm
ca 150 g Garnstudios Alpacka
stickor 3,5 mm4 kommentarer:

Tina sa...

Verkligen vacker! Just spetsstickning blir ju en otrolig skillnad när man blockar, så det är värt de ömma fingertopparna. Fin vårfärg också, tänk om gräset kunde se ut så! (tänk om man kunde SE gräset istället för snön....)

Annelie sa...

När jag vrider mig lite ser jag ut genom fönstret och, faktiskt, gräset har precis samma färg som sjalen. Härifrån ser det också ut att ha samma struktur som ett alpackagarn, lite luddigt och skönt att ta i. Jag är sååå glad att jag bor i Skåne!

Stickbloggen sa...

Vilket vackert mönster och så jämnt och fint du har stickat! kanonfint!

Ja, det blir mycket snyggare om man tvättar och spänner ut och fäster med nålar och låter torka så det är värt jobbet, det tycker jag med. Montera mera *ler*

HPNY Knits sa...

it is a lovely pattern, and I adore alpaca!!
oh, please don't stop bloging in English, how else would we find out new stuff for us?

stash building is fun, one skein at a time, or 10 at a time...