söndag, september 02, 2007

Beslutsångesten frodas. Jag behöver lite synpunkter. Eftersom jag inte har möjlighet att bläddra i de tilltänkta exemplaren kanske jag kan få lite "tips från coachen"? Om jag skulle köpa en endaste en ny stickbok, vilken borde jag välja? Scarf Style eller Victorian Lace Today eller kanske något helt annat?

Can't decide. Need some views! Not possible for me to browse the proposed copies so I need some tips from you all. If I would buy one more knitting book, which one do you think I should chose?
Scarf Style or Victorian Lace Today or maybe something completely different?


10 kommentarer:

HPNY Knits sa...

I like Folk-Shawls . more choice.
:-)

Annelie sa...

Thanks for the suggestion!
I am already the very proud owner of a copy of Folk Shawls. Don't know how many times I have sat down and turned the pages. For the moment I'm knitting on my third shawl from that book.

Maud sa...

Jag har inte Victorian lace today, men vad jag har sett av bilder från den boken skulle jag välja den framom Scarf style (som jag just i misstag kallade shawl style på min blog-dags för korrigering innan någon märker det!)

Monica H sa...

Gathering of Lace?

Gita sa...

Helt klart Victorian lace today! Det finns så mycket vackert att välja på i den boken och jag har även Scarf Style så jag kan jämföra. Men, allt är ju som vanligt en smaksak.

Annelie sa...

"A gathering..." ingår också i mitt stickbibliotek. Även det en bok jag bläddrat mycket i och drägglat över allt det fina. Det är härifrån jag valde "Shaped Triangle", en sjal som fortfarande ligger och väntar på blockning. Men tack för tipset!

Cina sa...

Helt klart victorian lace. Om inte annat för att boken har så vackra bilder och en mycket bra "teoridel" i slutet. Jag bläddrar och dregglar mycket i min. :)

Zina sa...

Tjing Annelie! Jag har båda böckerna men har inte stickat något från dem. VLT är en sådan där bok man blir glad bara av att bläddra i! Scarf Style var inte min kopp te. ;)

AnnaA sa...

Nä, ingen aning om kostnaden. Men om du tittar på hemsidan så finns det återförsäljare och nån av dem vet nog... Hängaren heter Nest.
:)

Gita sa...

Saknar dig! Du är taggad.