lördag, juli 05, 2008
At last! I can't express what relief I'm feeling. Through many trials and tribulations persistent like a donkey I've been holding on for this "shawl's hell" to be finished.

Now I'm there. In fact, it was done a while ago but I've been lacking energy for blogging about it. Blocking's next and if it was a little less hot today that's been done too. Details will follow when blocked and new pictures are taken.

Despite all I feel immoderate pleased right now!


Äntligen! Jag kan inte i ord uttrycka vilken lättnad jag känner. Genom sju sorger och åtta bedrövelser har jag envist som en åsna hållit fast vid att "sjal-helvetet" skulle bli färdigt.

Nu är jag där. Den blev faktiskt klar för en tid sen men orken att blogga om det har däremot saknats. Blockning återstår och hade det inte varit för att det är omänskligt varmt idag hade det också varit på gång. Detaljer kommer när blockningen är gjord och jag fått ta nya bilder.

Trots allt känner jag mig omåttligt nöjd nu!8 kommentarer:

HPNY Knits sa...

congratulations!

Bland garnnystan och sytråd sa...

Härligt när man vinner en seger över sig själv! Det är bara att gratulera

LenaL sa...

Så jättehärlig den ser ut! Ska verkligen bli kul att se den blockad och klar. Vad är det för mönster?

Ha det så jättegott!

Pia sa...

Sååååå vacker!!

Helena sa...

Slutresultatet ser ändå ut som om det var värt "helvetet"! Förstår precis hur du känner, jag har kämpat på med min Mystic Light sen i april nu, men jag har gett mig f-n på att göra klart den! Håller med dig om att det känns helt ok att bli äldre, med eller utan Martens:)

Monica Hansen sa...

Fantastiskt arbete!

Boel sa...

Den är jättefin och sån härlig färg sedan! Jag undrar också vad det är för mönster?

Må så gott!
Boel

Britt-Marie sa...

Hmmmm
Känner igen mig och jag har en jag också, en och en men några hmm.
Sommarkram