onsdag, februari 18, 2009Idag har jag jobbat min första dag som anställd efter dryga halvårets praktik! Tänk, jag får lön redan den 25:e, det känns helt galet kul.

Funderar på vad för fint jag ska köpa för givetvis måste det här firas. Har inga direkta idéer och egentligen inte något rejält "sug" heller och det i sig kan ju kännas lite oroande. Speciellt när jag, där jag nu sitter, bara kan vrida huvudet till höger och skåda allt jag lagt på lager, då blir jag lite brydd att garn- och sticklusten går mot sparlåga. Oavsett så har jag redan tidigare lovat att jag ska belöna mig själv med ett lite mer speciellt garn än jag brukar köpa den gång jag får en löning igen. Det är alltså snart dags och det vet ju alla att löften ska hållas!

Heaven's Hand har jag läst om lite här och där. Det är väl det första som poppar opp men vad annat? Kanske en ny bok, "Knitted lace of Estonia"? Förslag och idéer mottages med tacksamhet.

Förresten, berättade jag att jag är väldigt glad?
Bild från: http://michsineath.files.wordpress.com/

2 kommentarer:

Gita sa...

Stort grattis till jobbet! Förstår att det känns härligt med en riktig lön och att du vill fira. Tyvärr har jag inga vettiga förslag till vad du skall fira det med, men du kommer säkert på något själv.

Boel sa...

Grattis till jobbet!!

Självklart ska du fira, heavens hand är ett härligt garn tycker jag, Norogarn känns också alltid lyxigt.

Kram
Boel